Welkom op de website van ATV de Mient.
 
Onze vereniging is opgericht op 1 oktober 1965. Het complex was toen nog zonder kantine of huisjes ingericht, vanaf begin 1978 mocht men op de tuinen huisje bouwen en verrees er ook een kantine. Tegenwoordig ligt ATV de Mient op de grens van Wateringen(Westland) en Den Haag , hoek Poeldijkseweg en de Erasmusweg, maar zoals de naam al verraadt was zij eerst gelegen aan de Mientweg te Wateringen deze verloor zijn naam door  inlevering van grond. Momenteel bestaat ons complex uit een 52 tal tuinen, met diversiteiten aan groenten en sierplanten.
Zaterdags is onze kantine geopende voor een hapje en een drankje.
Overdag is het park vrij toegankelijk voor wandelaars.(Zie  voor openingstijden)Er is veel te zien aan flora en fauna. Ook een waarneming gedaan? Stuur ons een foto

Mocht u interesse hebben in een volkstuin op ons complex meld  u zich dan aan via de website van de Haagse Bond( http://www.haagsebond.nl/) het overkoepelend orgaan voor volkstuincomplexen in Den Haag.

Als u na dit lezen u wilt aanmelden  voor onze tuinvereniging komt u dan eerst kennis maken voor dat u zich inschrijft bij de Haagse Bond.

Op zaterdag is er meestal iemand van het bestuur aanwezig van 10:00 uur tot  14:00 uur.

             Onze wachtlijst is op dit moment  gesloten voor inschrijvingen.